Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


Автор:  Прес-служба ДП "Славутське ЛГ"»
23.03.2017 15:19 Загальні новини

Акція продовжується

   Всеукраїнська акції  «Майбутнє лісу в твоїх руках» продовжує крокувати країною. Сьогодні до Акції долучилися працівники Славутської  райдержадміністрації  на чолі із заступником Притуляком П.П.: відділ агропромислового розвитку, служба у справах дітей, відділ культури, трудовий архів, а також  працівники апарату районної ради на чолі із керуючою справами районної ради Олінійчук О.В. Ними було створено лісові культури сосни звичайної на площі 1,0 га у Славутському лісництві ДП «Славутський лісгосп».
   В заході взяли участь близько 30 чоловік, які висадили 7 тисяч 200 штук сіянців сосни. Дуже важливо посадити сіянці у вологий грунт – це дає високі результати приживлюваності.
   Сподіваємось на активну участь у Всеукраїнській акції всіх небайдужих славутчан, представників громадських організацій та місцевих органів влади, а також учнів загальноосвітніх шкіл та студентство,  працівників засобів масової інформації. Адже, природа навколо нас – це справді неоцінне багатство, і обов’язок кожної свідомої людини - берегти та примножувати його