Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


25.06.2021 08:37

День Конституції

28 червня громадяни України відзначають 25-у річницю прийняття основного правового документа держави – День Конституції. Цього дня ми вшановуємо непорушні принципи громадянського суспільства – право, закон, демократію, незалежність.

Конституція України розпочала свою дію у переломний для нашого суспільства період, поклавши початок новому законодавчому процесу оновленої країни. Вона увібрала в себе досвід минулого та відкрила нові можливості для відродження духовних і культурних традицій нашого народу і вважається однією з найкращих в Європі.

Головною ідеєю Конституції став принцип служіння суспільству, на благополуччя кожної людини, спрямованості на досягнення єдиної мети – розбудови правової демократичної держави.

Основний Закон України – це важливий фактор консолідації нашого суспільства, збереження в ньому громадянської злагоди, миру і стабільності. Усі ми прагнемо жити у квітучій країні, де кожен має можливість гідно працювати та відпочивати, але ніхто, крім нас самих, не зробить Україну суверенною, міцною, вільною й соціальною державою.

Цього світлого й урочистого дня бажаю вам, дорогі колеги-лісівники, міцного здоров’я, родинного тепла і добробуту. Нехай кожен день дарує радість життя, любов рідних і близьких, а кожне нове досягнення сприяє процвітанню нашої держави!

 

З повагою
Сергій Кутасєвіч