Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


11.02.2022 11:53

Ювілей лісника

09 лютого 2022 року  відсвяткував  свій 60-й ювілейний день народження лісник  Плужненського   лісництва,  ДП «Ізяславський лісгосп»,  Медвідь Микола Юнусович.

Свою трудову діяльність  Микола Юносович пов’язав з лісовою галуззю з  квітня  1991 року, коли почав працювати в Плужненському  лісництві. З нагоди ювілею для поздоровлень та нагородження грамотою до контори Плужненського  лісництва завітав директор підприємства Сергій Кутасєвіч, головний лісничий Віталій Зайчук та головний інженер Олександр Дідушок.  У привітальному слові директор підприємства відмітив:

Шановний, Миколо Юнусовиче!

З нагоди ювілею прийміть наші щиросердечні вітання і побажання міцного здоров’я, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток лісівничої справи, забезпечили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег.

 

  ПРЕС СЛУЖБА ДП  «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»