Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


03.05.2022 10:38

Лісівники наповнюють бюджет

Праця лісівників є важкою, але завдячуючи роботі державного підприємства  «Ізяславське лісове господарство», бюджети різних рівнів отримують доходи, з яких фінансуються програми соціально-економічного розвитку (будуються дороги, лікарні, школи…., наповнюється бюджет) виплачується заробітна плата працівникам бюджетної сфери, пенсії, фінансується армія і безпека держави.
Податки для держави – один з основних результатів роботи підприємства.
За перший квартал 2022 року підприємство до бюджетів усіх рівнів сплатило – 27438 тисяч грн., що становить 207,4 % до відповідного періоду минулого року. До державного бюджету сплачено – 16026 тисяч грн., до місцевого бюджету – 6632 тисяч грн., єдиного соціального внеску – 4780 тисяч грн.
Крім сплати податків, Ізяславські лісівники розвивають інфраструктуру
громад, працюють над створенням рекреаційних зон на території населених пунктів, при потребі допомагають технікою, матеріалами. За участі лісівників на Ізяславщині ремонтують дороги, об’єкти соціальної сфери, ліквідовують пожежі, проводиться благоустрій. Не злукавимо, якщо констатуємо той факт, що працівники галузі намагаються завжди допомагати землякам. Звісно, якщо це в їхніх силах та компетенції.

 

Пресс служба ДП «Ізяславський лісгосп»