Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


23.12.2021 12:19

Лісівники привітали учнів шкільного лісництва

         Новорічні та різдвяні  свята привітно заглядають у вікна, зігріваючи наші оселі та проводжаючи рік, що минає. Найбільше ці свята люблять діти, адже на них чекають подарунки і сюрпризи. Зробити дітей щасливими зовсім неважко, потрібні лише турбота та бажання творити дива.

 На передодні Новорічних свят, кожна дитина мріє про казку та подарунки. Створити свято для дітей, подарувати їм турботу та незабутні враження від свята вирішили працівники державного підприємства «Ізяславське лісове господарство». Сьогодні до лісового класу   шкільного лісництва «Паросток», що функціонує на базі Михлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, із подарунками завітав  інженер з охорони та захисту лісу Віталій Рожков. Він привітав юних лісівників та їх наставників із минувшими та прийдешніми новорічними та різдвяними святами.

Учням шкільного лісництва Віталій Володимирович побажав неодмінних успіхів у вивченні лісової науки, віри у дива та щасливого й доброго Нового року. Висловив також  слова подяки за плідну співпрацю керівнику гуртка Ящук Валентині Миколаївні та директору школи Михайлу Анатолійовичу Лисюку. Адже учні  шкільного лісництва часто допомагають лісівникам садити ліс, доглядати за молодими культурами, збирати лісове насіння. Крім подяки та добрих побажань юні природолюби отримали від лісівників солодкі подарунки.

        Юні лісівники, вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

        Веселих Вам свят!

 

ПРЕС СЛУЖБА ДП «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»