Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


23.02.2021 13:02

Навчання з охорони праці - запорука життя і здоров'я працівників

Навчання та систематичне підвищення рівня знань працівників з питань охорони праці – один з основних принципів та водночас фундаментальна основа безпеки праці на підприємстві.

Це, зокрема, підтверджено навчанням і перевіркою знань працівників ДП «Ізяславський лісгосп» з питань охорони праці, яке відбулося з  15 по 19  лютого 2021 року.

Навчання та підтвердження групи з електробезпеки в електроустановках напругою до і вище 1000 В  проводились  згідно затвердженої програми.  

Теоретичну підготовку працівників проводили спеціалісти  ТОВ «Подільський навчально-технічний центр».

За підсумками навчання члени створеної комісії з перевірки знань з питань охорони праці  вимогливо екзаменували рівень знань працівників підприємства щодо відповідних нормативно-правових актів з охорони праці. 

Вимогливо перевіряла комісія знання працівників і з уміння надавати першу медичну допомогу потерпілим від нещасних випадків, моделювання їхньої поведінки у разі виникнення аварійної ситуації, норми гігієни праці та виробничої санітарії.

Підсумки проведених перевірок засвідчили, що працівники Ізяславського лісового господарства мають необхідні знання з охорони праці для належного виконання своїх професійних обов’язків.

 

ПРЕС СЛУЖБА ДП «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»