Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


23.01.2020 14:37

Переробка низькосортної деревини на якісну пилопродукцію – суттєве джерело надходження коштів для підприємства

Вагомих  показників  в  переробці  деревини ДП «Ізяславське лісове господарство» досягає за рахунок оптимізації технологічного процесу, використання  сучасного обладнання та сумлінного ставлення працівників до своїх  професійних   обов’язків.

На сьогодні на підприємстві переробляють низькоякісну  деревину, деревину сухостійну  та лісоматеріали круглі дубові класу D малих діаметрів,  що не користується достатнім попитом. Завдяки переробці  цієї деревини, в процесі реалізації  підприємство  отримує  більше коштів. У свою чергу, фінансові  надходження  від  виробництва спрямовуються на розвиток   лісового господарства,  сплату податків.

Перед працівниками цеху переробки деревини стоїть завдання збільшення об’єму випуску продукції переробки та підвищення продуктивності праці.

Якісна переробка деревини  можлива тоді,  коли за сучасними верстатами працюють досвідчені спеціалісти.  Належну підготовку  стрічкових та круглих  пил  для верстатів, без яких неможлива   якісна  та  продуктивна   робота   всього  цеху, забезпечують   досвідчені  заточувальники деревообробного інструменту:  Гордійчук  Микола  Олександрович  та  Христін Іван Андрійович (на фото).  Ці спеціалісти  заслужили велику повагу в колективі.