Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


15.10.2020 15:24

Підсумки фінансово – господарської діяльності ДП “Ізяславський лісгосп” за 9 місяців 2020 року

 

13 жовтня 2020 року в ДП «Ізяславський лісгосп» відбулася технічна нарада за присутності головних спеціалістів, керівників структурних підрозділів, та інженерно-технічного складу підприємства. На нараді було розглянуто ряд важливих питань щодо підсумків роботи за девять місяців 2020 року та доведено плани і завдання на четвертий квартал 2020 року.
Насамперед, тимчасово виконуючий обов’язки директора ДП «Ізяславський лісгосп» Сергій Кутасєвіч ознайомив присутніх з результатами роботи підприємства за 9 місяців 2020 року.
З планами першочергових робіт підприємства на четвертий квартал 2020 року ознайомив виконуючий обов’язки головного лісничого Віталій Зайчук, він зупинився на основних питаннях: виконання плану заготівлі деревини, проведення робіт по відводах рубок головного користування на 2021 рік, обов’язкове проведення лісовідновлюваних робіт восени 2020 року, заготівля насіння.
Головний інженер лісгоспу Олександр Дідушок зробив аналіз виконання сортиментної структури рубок головного користування за 9 місяців 2020 року окремо по кожному лісництву та виконання сортиментного плану рубок головного користування на четвертий квартал 2020 року.
Також на нараді були розглянуті питання: посилення контролю за дотриманням працівниками вимог з охорони праці, виробничої та трудової дисципліни; питання запобігання корупції та своєчасних заходів щодо недопущення корупційних правопорушень та своєчасного усунення їх наслідків; забезпечення належного стану виконавської дисципліни, в тому числі своєчасне надання звітів, інформацій, дотримання вимог законодавства під час виконання посадових обов’язків.
Підсумовуючи нараду керівник підприємства подякував всім структурним підрозділам за роботу, загострив увагу на головних завданнях, які необхідно вирішувати у четвертому кварталі.

 

Прес служба ДП «Ізяславський лісгоп»