Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


17.02.2021 14:29

Привітали ювіляра

16 лютого 2021 року  відсвяткував  свій 50-й ювілейний день народження лісник  Михельського  лісництва  ДП «Ізяславський лісгосп»  Личик Сергій Борисович.

Свою трудову діяльність  Сергій Борисович пов’язав з лісовою галуззю з  травня 2000 року, коли почав працювати в Михельському лісництві лісником. З нагоди ювілею для поздоровлень та нагородження грамотою до контори Михельського лісництва завітав директор підприємства Сергій Кутасєвіч та голова профкому Юрій Ярославський.  У привітальному слові директор підприємства відмітив:

Шановний, Сергію Борисовиче!

З нагоди ювілею прийміть наші щиросердечні вітання і побажання міцного здоров’я, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток лісівничої справи, забезпечили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег.

Спинити час ніхто не в змозі,

І грає ліс, і квітне сад.

На Вашім сонячнім порозі

З’явилось мудрих «50»

Ваш ювілей – поважна дата,

Про це нагадувать не слід,

А краще щиро побажати,

Здоров’я, щастя й довгих літ.

Щоб завжди жили Ви у мирі,

У колі рідної сімї.

Хай світла радісна дорога,

Завжди Вам стелиться в житті!

  ПРЕС СЛУЖБА ДП  «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»