Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


24.02.2021 11:30

Профспілкова та звітно-виборна конференція трудового колективу

У трудовому колективі державного підприємства «Ізяславське лісове господарство» 23 лютого 2021 відбулася конференція трудового колективу. На ній розглядалися питання виконання двосторонніх зобов’язань по колективному договору між адміністрацією підприємства та профспілковою організацією за 2020 рік, а також проєкт колективного договору на 2021-2023 роки.

У роботі  конференції взяли участь 40 делегатів – членів профспілки від цехових підрозділів підприємства, а  також  запрошені на конференцію начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Степанович Пешко, голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства  Віталій Митрофанович Лісовий.

Делегати конференції уважно заслухали звіт тимчасово виконуючого обов’язки голови профспілкового комітету Юрія Миколайовича Ярославського  про діяльність профспілки протягом 2020 року, а також інформацію директора підприємства Сергія Анатолійовича Кутасєвіча щодо трудових здобутків підприємства та виконання зобов’язань по колективному договору за 2020 рік.

Головний економіст ДП «Ізяславський лісгосп» Любов Аркадіївна  Ліщук  ознайомила делегатів з проєктом колективного договору на 2021-2023 роки. Всі питання цього договору делегати активно обговорили, внесли низку пропозицій.

Після обговорення колективний договір за 2020 рік визнали – виконаним, а колективний договір на 2021 – 2023 роки одноголосно був прийнятий.

Перед делегатами конференції виступив начальник Хмельницького  ОУЛМГ П. С. Пешко,  який  детально ознайомив присутніх зі станом справ у лісовій галузі країни, а також в лісогосподарських підприємствах  Хмельниччини.

Голова обкому профспілки працівників лісового господарства В. М. Лісовий  проінформував делегатів  про роботу профспілок на підприємствах лісової галузі і діяльність обласної організації, а також поділився планами діяльності профспілок на нинішній рік.

Надалі відбулась звітно-виборна профспілкова конференція первинної організації підприємства.

Делегатами конференції було обрано профспілковий комітет у складі семи чоловік, ревізійну комісію у складі трьох чоловік та обрано головою профспілкової  організації Ярославського Юрія Миколайовича, за кандидатуру якого проголосували одноголосно.

В подальшому було обрано чотири делегати на VІ звітно-виборну конференцію обласної організації профспілки та делегата до нового обкому профспілки.

На завершення конференції директор підприємства    висловив щиру подяку всім працівникам лісгоспу, які своєю працею забезпечують сталий розвиток підприємства, виконання виробничих планів, а відтак наповнення бюджетів територіальних громад та бюджету району, області, країни».

 

ПРЕС СЛУЖБА ДП «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»