Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


Автор:  Прес-служба ДП «Ізяславський лісгосп»
19.06.2020 12:49 Загальні новини

Проведено перевірку

18 червня 2020 року ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ  ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ проведено плановий захід державного нагляду (контролю) щодо додержання у ДП «Ізяславський лісгосп» вимог законодавства у сфері карантину рослин.
В ході заходу було перевірено: виконання фітосанітарних правил та здійснення фітосанітарних заходів, виконання законних розпоряджень центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері карантину рослин, здійснення заходів спрямованих на запобігання поширенню, локалізації та/або ліквідації регульованих шкідливих організмів.
Головним спеціалістом відділу карантину рослин оглянуто територію нижнього складу, цех переробки деревини, сушильні камери, засоби вимірювальної техніки сушильних камер, готову продукцію, яка реалізовується на експорт.
Встановлено, що продукція підприємства відповідає вимогам чинного законодавства: сушильні камери для термообробки деревини обладнані для проведення знезараження, виробництво та маркування дерев’яного пакувального матеріалу здійснюється тільки з окорованої неураженої шкідливими організмами деревини, засоби вимірювальної техніки проходять повірку відповідно до вимог чинного законодавства, знезараження проводиться препаратами, дозволеними для використання на території України, транспорт, склади та сушильні камери очищуються після кожної партії продукції. На території складу, залізничної колії та цеху постійно проводиться механічне та хімічне знищення шкідливих рослин.
В цілому робота підприємства по дотриманню фітосанітарних правил та заходів визнана – доброю.