Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


12.01.2022 16:47

Прозоро. Вигідно. Чесно.

ДП «Ізяславський лісгосп»  постійно бере  участь в електронних аукціонних торгах з продажу необробленої деревини де пропонує  споживачам ділову деревину, а також деревину дров’яну промислового та непромислового використання.

Крім того на підприємстві проводиться постійний моніторинг  закупівель оголошених державними та комунальними підприємствами та організаціями  через онлайн-платформу електронних публічних закупівель Prozorro.  Prozorro — це електронна платформа, яка об’єднує понад 35 тисяч державних та комунальних органів влади та підприємств (замовники товарів, робіт та послуг) та близько 250 тисяч комерційних компаній (постачальники). 

Замовники оприлюднюють оголошення про тендери в системі Prozorro, а постачальники надають свої комерційні пропозиції. Це відбувається через модуль електронного аукціону, доступ до якого замовники і постачальники отримують через електронні майданчики, авторизовані системою Prozorro.

У  2021 році державне підприємство  «Ізяславське лісове господарство» приймало   участь   у відкритих торгах так і у спрощених закупівлях деревини дров’яної непромислового використання для потреб закладів освіти, культури, лікарень,  підприємств соціальної сфери.  У результаті через систему  Prozorro реалізовано продукції на суму -  2 580 532 грн.

ПРЕС СЛУЖБА ДП «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»