Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


28.04.2021 08:07

Рекреаційні зони чекають відпочивальників

Рекреаційні ресурси — це сукупність природно-технічних, природних, соціально-економічних комплексів та їх елементів, що сприяють відновленню та розвитку духовних та фізичних сил людини, її працездатності. При сучасній та перспективній структурі рекреаційних потреб і техніко-економічних можливостях використовуються для прямого і опосередкованого споживання та надання  туристичних послуг.

Силами та коштами  ДП «Ізяславське лісове господарство» на землях державного лісового фонду  створено два таких об’єкти: рекреаційний пункт  «Зелений гай», ДП “Ізяслаське лісове господарство”, Михельське лісництво, кв.33  та рекреаційний пункт «Сосновий бір»,  ДП “Ізяславське  лісове господарство”, Плужнянське лісництво, кв. 126 . У кожному такому пункті є зручні дерев'яні столи й лавки, ошатні альтанки, накриття від дощу. Подбали лісівники і про найменших своїх гостей: дитячі майданчики з гойдалками, гірками, драбинками, пісочницями наявні у цих зонах. Це допомагає повноцінно відпочивати і дорослим, і дітям. Працівниками ДП "Ізяславський лісгосп" були виконані усі необхідні роботи аби зробити зони відпочинку зручними та затишними. Щорічно, з приходом весни на рекреаційних пунктах  проводиться ремонт, встановлюються нові альтанки, прибирається сміття. Наразі під керівництвом лісничого Ігоря Мартинова проводиться ремонт рекреаційного пункту "Зелений гай"

Лісівники сподіваються на свідомість відпочивальників. Адміністрація та колектив ДП "Ізяславський лісгосп" вкотре просять відвідувачів рекреаційних пунктів не смітити, поважати їхню працю, цінувати створене, не пошкоджувати дерев'яні споруди. Адже на їх будівництво, постійну підтримку в чистоті йдуть чималі кошти. Та й кожен з нас приходить відпочивати до лісу не останій раз, тож варто подбати, щоб і наступного разу у місці відпочинку було затишно і приємно. 

 

      Прес служба ДП "Ізяславський лісгосп"