Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


19.08.2020 13:06 Загальні новини

Рятувальники провели перевірку ДП «Ізяславський лісгосп»

14 серпня 2020 року з метою запобігання пожеж у лісових масивах Ізяславські рятувальники провели перевірку готовності ДП «Ізяславське лісове господарство» до протипожежного захисту лісів та реагування на надзвичайні ситуації у літній період.
Рятувальники перевірили виконання спеціальних технічних заходів з недопущення розповсюдження вогню у лісі, влаштування мінералізованих (протипожежних) смуг, шлагбаумів тощо. Також перевірці підлягала готовність наявної пожежної і пристосованої для пожежогасіння техніки, забезпечення належного захисту населених пунктів, розташованих поряд із лісовими масивами, налагодження систем оповіщення населення на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. Рятувальники оглянули будівлі господарства з метою перевірки правил пожежної безпеки в них.
У ході перевірок було встановлено, що у лісогосподарському підприємстві розроблені необхідні плани організаційно-технічних заходів щодо попередження та боротьби з лісовими пожежами, видані накази про закріплення водіїв за пожежними автомобілями та про підготовку до початку пожежонебезпечного періоду. Розроблені та затвердженні мобілізаційні плани гасіння лісових пожеж, інструкції взаємодії з місцевим підрозділам ДСНС.