Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


12.03.2021 14:41

Створюємо ліси разом

З 21 березня до 17 квітня 2021 року лісівники України проводять загальноукраїнську акцію «Створюємо ліси разом», ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України! Мета акції: покращення комунікації представників лісової галузі з суспільством, підвищення іміджу професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, покращення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.
Саме 21 березня відзначається Міжнародний день лісів, який у цьому році відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН проводиться під гаслом «Відновлення лісів: шлях до відродження та
  добробуту».
ДП «Ізяславський лісгосп»  запрошує  взяти участь  у загальнодержавній екологічній акції  з весняного висаджування дерев, яка буде проводитись в 100 країнах світу.  Лісівники  Ізяславщини підготували локації – лісові ділянки, на яких після проведення інструктажу відбудеться садіння лісових культур спільно з учасниками заходу. Кожен охочий  зможе безпосередньо в лісі, прослухавши  короткий інструктаж від професійних лісівників, висадити одно-дворічні саджанці. При проведенні акції необхідно дотримуватись обмежень, викликаних необхідністю недопущення поширення короновірусу СОVID-19. Висаджування дерев заплановано на 07 квітня 2021 року у виділі 24.2, 31 кварталу Михельського лісництва, площа ділянки – 2,2 га.  Відповідальний за проведення акції, головний лісничий ДП «Ізяславський лісгосп» Зайчук Віталій Петрович.  

Підприємство закликає усіх бажаючих прийняти участь у акції!  Для реєстрації   у акції дзвонити за телефоном: 0965151803, 0982310409.

 

ПРЕС СЛУЖБА ДП «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»