Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


19.07.2021 08:11

З Днем бухгалтера

    16 липня в Україні відзначається професійне свято – День бухгалтера.   Дата святкування вибрана на честь дня прийняття Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» (16 липня 1999 року).
    Бухгалтерія  ДП «
Ізяславський лісгосп» – це свого роду серце підприємства, адже вся інформація, яка надходить на підприємство, обробляється в бухгалтерії. В кінці кожного місяця підводяться підсумки діяльності підприємства. В залежності від фінансового результату приймаються управлінські рішення  як підприємству вести свою господарську діяльність в подальшому. То ж бухгалтер має бути в курсі всього і завжди!
   
  На нашому підприємстві успішно трудиться
бухгалтерський підрозділ під керівництвом грамотного головного бухгалтера Наталії Равчук.   Всі працівники бухгалтерії добре розуміють, що бухгалтерська справа – це чіткість, точність у розрахунках, майстерність оперувати цифрами так, щоб у підсумку підприємство було на висоті.
   То ж з нагоди професійного свята директор підприємства
Сергій Кутасєвіч висловив щирі слова подяки нашим сумлінним  бухгалтерам -  "Нема на світі точнішої професії, ніж бухгалтер! Вітаю Вас,  Бажаю Вам радості, поваги і шани, точності і швидкості в роботі, вдалих буднів і веселих свят зі своїми близькими і рідними людьми!
   Нехай у Вашому житті буде менше стресів, перевірок та хвилювань, а більше радощів, приємних подій і незабутніх вражень. Міцного здоров’я Вам, сімейного благополуччя, життєвого оптимізму! І звичайно ж, щоб
робота приносила, як моральне, так і фінансове задоволення!"

 

 Прес служба ДП «Ізяславський лісгосп»