Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


10.02.2020 14:31 Загальні новини

Збори трудового колективу Ізяславського лісгоспу

У ДП «Ізяславський лісгосп» відбулися загальні збори  трудового колективу. У їх роботі взяли участь перший заступник начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства П.С. Золотий, голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства В.М. Лісовий,  голова громадської організації «Ізяславська районна спілка воїнів-учасників АТО» В.А. Павлюк.

 

На зборах обговорено питання виконання умов колективного договору за 2019 рік, представлено проект колективного договору  на поточний рік.

Директор підприємства Петро Іванович. Курельчук детально проаналізував результати діяльності за минулий рік, зупинившись на виконанні основних лісівничо-економічних показників.

 

В 2019 році підприємством проведено лісокультурні роботи на площі 164 га, в тому числі садіння лісу 120,0 га, висівання 44,0 га, сприяння природному відновленню 15 га. В повному обсязі проведений догляд за лісовими культурами на площі 1068 га.

Колективами лісництв заготовлено 4894 кг лісового насіння, в т.ч. жолудя дуба – 3100 кг, сосни – 45 кг, інших порід – 1748 кг.

Одним з основних чинників продуктивності насаджень є рубки догляду за лісом.

В минулому році проведено рубки догляду на площі 327 га, що становить 103,5% до  плану, в основному це рубки догляду в молодняках.

 

Санітарні вибіркові рубки проведені на площі 734 га. Суцільні санітарні рубки проведені на площі 44 га.

Від всіх видів рубок заготовлено ліквідної деревини 81,8тис.м³, в т.ч від рубок головного користування 45,9 тис. м³. Реалізовано на внутрішній ринок – 67,2 тис. м³ ліквідної деревини.

Значна увага приділялась охороні лісу від пожеж. З метою недопущення пожеж в лісових масивах було створено 101 км мінералізованих смуг, проведені догляди за існуючими мінералізованими смугами та протипожежними розривами протяжністю 178 км. Постійно проводилась роз»яснювальна робота серед населення на пожежну тематику в районних та обласних засобах масової інформації.

У цеху переробки деревини перероблено 12332 м³  деревини. Випущено продукції переробки деревини на суму 19млн.127т.грн..Реалізація продукції переробки на 1-го працюючого (або продуктивність праці) становить 439,6 тис. грн., що є досить непоганим показником. Споживачі, які отримують продукцію переробки – задоволені її якістю.

В цілому по підприємству загальний обсяг реалізації продукції за рік склав 93млн 737тис.грн. Реалізація продукції на 1-го штатного працюючого склала 378 тис.грн.

 

За 2019 рік сплачено до бюджетів усіх рівнів 32млн727тис.грн., до Пенсійного фонду – 9млн191 тис.грн, що разом становить 41млн918тис.грн, або 44,7% від загального обсягу реалізації продукції. Недоїмка до бюджету та пенсійного фонду – відсутня. Чистий прибуток в 2019 році становив 982 тис.грн.

Адміністрацією та профспілковим комітетом  протягом дії колективного договору велика увага приділялась питанням оздоровлення дітей працюючих. Так, минулого року за рахунок коштів підприємства, профкому і частково батьківської доплати оздоровлено 34 дитини на суму 129,0 тис.грн. Проводилася культурно-виховна і спортивно-оздоровча робота серед працівників трудових колективів і членів їхніх сімей, організовувались походи на концерти.

 

Вшанували жінок-трудівниць і пенсіонерів підприємства привітанням зі святом 8 Березня, вітали пенсіонерів з нагоди професійного свята, ювілярів – працівників та ювілярів – пенсіонерів. Також виплачено винагороди  при одруженні, народженні дитини, на придбання палива пенсіонерам, матеріальні допомоги працівникам та пенсіонерам, інші виплати, передбачені колективним договором. На це в 2019 році витрачено понад 500тис. грн.

 

Головний економіст підприємства Любов Аркадіївна Ліщук ознайомила делегатів зборів з проектом  колдоговору на 2020 рік.

 

Голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Віталій Митрофанович Лісовий відзначив високоефективну й стабільну роботу трудового колективу та побажав подальших успіхів у виконанні  завдань з відтворення, збереження та охорони лісу та його раціонального використання.

 

Підсумовуючи результати  трудових зборів, роботу адміністрації та профспілкового комітету з виконання умов колективного договору за 2019 рік визнано задовільною та прийнято  колдоговір на 2020 рік.