Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


02.02.2021 11:45

Збори у трудових колективах

Гарантією дотримання трудових прав на підприємстві є укладений колективний договір між адміністрацією та профспілковим комітетом. Щороку такий колдоговір приймається нашими працівниками, і щороку проходить активне обговорення його у трудових колективах.
  Саме зараз, у
січні-лютому, у  підрозділах  та лісництвах  ДП «Ізяславський лісгосп» проходять збори, на яких представники адміністрації та профкому вислуховують думки і пропозиції людей, щоб самі цікаві та необхідні знайшли своє відображення у новому документі. Саме над ним і працює спеціально створена комісія. Розгляд цих важливих питань пройде на профспілковій конференції у лютому місяці.

На зборах   лісівники Ізяславщини  відзначають, що більшість зобов’язань адміністрації, що були передбачені попередньою угодою виконуються,  на підприємстві постійно оновлюється матеріально - технічна база, створюються належні побутові умови для праці та відпочинку, проводиться благоустрій територій. Відповідно до колдоговору нараховувались премії та доплати,  виплачувалась матеріальна допомога на оздоровлення. А головне, вчасно і в повному обсязі виплачується заробітна плата. Тому  люди із задоволенням йдуть на роботу та стараються добросовісно виконувати свої виробничі завдання.

ПРЕС СЛУЖБА ДП «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»