Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


30.10.2021 14:35

Зі всім світом 30 жовтня

30 жовтня у рамках глобального екологічного проєкту «Greening of the Planet»  у кварталі - 50 , виділ - 10, площа – 1,1 га, виділ – 11.1. площа – 0,5 га,  Гурщанського лісництва, ДП «Ізяславський лісгосп» пройшла Акція  «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу»

Акція проходитить як в Україні, так і за кордоном.

Попередні  Акції мали на меті посадити якомога більшу кількість дерев, але  не менш важливим є об’єднання великої кількості людей. Бо так ми не просто висаджуємо дерева, а змінюємо ставлення людей до природи. Організатором проєкту «Greening of the Planet» є благодійний фонд «Озеленення України», засновниками якого є Ганна Крисюк – президент Business Woman Club та Сергій Гайдайчук – президент CEO Club Ukraine. За підтримки Міністерства закордонних справ України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і Державного агентства лісових ресурсів України.

Висадження  молодого лісу  відбувалось  у співпраці з програмою Президента «Зелена країна» в рамках акції «Створюємо ліси разом». Участь у акції прийняли працівники ДП «Ізяславський лісгосп» та не байдужі жителі довколишніх сіл. У результаті спільної праці висаджено  - 7619 сіянців сосни звичайної. До речі, слід  відмітити, що всі сіянці з закритою кореневою системою вирощені на полі дорощування розсадника підприємства.   Прес служба ДП «Ізяславський лісгосп»