Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


Автор:  Прес-служба ДП «Ізяславський лісгосп»
01.06.2020 12:28 Загальні новини

Лісівники наповнюють бюджет

Праця лісівників є важкою, але завдячуючи роботі ДП «Ізяславське лісове господарство, бюджети різних рівнів отримують доходи, з яких фінансуються програми соціально-економічного розвитку (будуються дороги, лікарні, школи…., наповнюється бюджет) виплачується заробітна плата працівникам бюджетної сфери, фінансується армія і безпека держави, пенсії та заходи по боротьбі з короновірусом.
Податки для держави – один з основних результатів роботи підприємства. За перший квартал 2020 року підприємство до бюджетів усіх рівнів сплатило – 11970 тисяч грн. До державного бюджету сплачено – 6136 тисяч грн., до місцевого бюджету – 3749 тисяч грн., єдиного соціального внеску – 2085 тисяч грн.
Крім сплати податків, Ізяславські лісівники розвивають інфраструктуру району, працюють над створенням рекреаційних зон на території населених пунктів, при потребі допомагають технікою, матеріалами. За участі лісівників на Ізяславщині ремонтують дороги, об’єкти соціальної сфери, ліквідовують пожежі, займаються благоустроєм. Не злукавимо, якщо констатуємо той факт, що працівники галузі намагаються завжди допомагати землякам. Звісно, якщо це в їхніх силах та компетенції.