Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


01.11.2022 13:47

Лісівники наповнюють бюджет

Праця лісівників є важкою, але завдячуючи роботі ДП «Ізяславське лісове господарство, бюджети різних рівнів отримують доходи, з яких фінансуються програми соціально-економічного розвитку (будуються дороги, лікарні, школи…., наповнюється бюджет) виплачується заробітна плата працівникам бюджетної сфери, фінансується армія і безпека держави, пенсії.
Податки для держави – один з основних результатів роботи підприємства.

За  дев’ять місяців  2022 року підприємство до бюджетів усіх рівнів сплатило –   66553 тисяч грн., що становить – 128,8 % до відповідного періоду минулого року. До державного бюджету сплачено –  39983 тисяч грн., до місцевого бюджету – 14172 тисяч грн., єдиного соціального внеску – 12398 тисяч грн.
Крім сплати податків, Ізяславські лісівники розвивають інфраструктуру району, працюють над створенням рекреаційних зон на території населених пунктів, при потребі допомагають технікою, матеріалами. За участі лісівників на Ізяславщині ремонтують дороги, об’єкти соціальної сфери, ліквідовують пожежі, займаються благоустроєм. Не злукавимо, якщо констатуємо той факт, що працівники галузі намагаються завжди допомагати землякам. Звісно, якщо це в їхніх силах та компетенції.

 

Пресс служба ДП «Ізяславський лісгосп»