Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


02.07.2021 11:35

Ювілей ветерана лісової галузі

 

 

03 липня 2021 свій 70-річний ювілей святкує ветеран лісової галузі - Курельчук Петро Іванович, лісівник якого знають і поважають далеко за межами Хмельниччини.

Курельчук Петро Іванович народився в селі Жовтневе Олевського району Житомирської області 03 липня 1951 року.
В 1966 році після закінчення 8-річної школи вступив до Малинського лісотехнічного технікуму, який  закінчив  в  1970 році  і  був направлений  на  роботу в  Західно-Сибірське лісовпорядкувальне 
підприємство м. Новосибірська. З травня 1970 року по травень 1973 року проходив строкову службу на Тихоокеанському військово-морському флоті.
З червня 1973 року по березень 1974 року працював техніком-лісоводом Городницького лісгоспзагу Житомирської області. З березня 1974 року по листопад 2001 року працював в Славутському держлісгоспі на посадах майстра лісу, інженера лісових культур, лісничого, з квітня 1986 року -
головним лісничим. Без відриву від виробництва у 1979 році закінчив Українську сільськогосподарську академію за спеціальністю – лісове господарство.
З 19 листопада 2001 року за поданням тодішнього генерального директора Хмельницького державного лісогосподарського об’єднання «Хмельницькліс» Віталія Митрофановича Лісового наказом Голови Державного комітету лісового господарства України
був призначений директором державного підприємства «Ізяславське лісове господарство» де працював по липень 2020 року.
Нагороджений Почесною Грамотою Верховної Ради України, Грамотами Державного агентства лісових ресурсів України, Хмельницької обласної державної адміністрації та обласної ради, Ізяславської районної державної адміністрації та Ізяславської районної ради, Ізяславської міської ради. Обирався неодноразово депутатом Славутської та Ізяславської районних рад.
Відмінник лісового господарства України. Загальний трудовий стаж – 54 роки, у лісовому господарстві – 47 років.
За час роботи в лісовій галузі Петро Іванович не тільки зарекомендував себе досвідченим та кваліфікованим спеціалістом, але й виховував, наставляв на правильний шлях не одне покоління молодих працівників, робив усе для того, щоб донести те, що основна місія кожного – служіння інтересам
 народу та держави.

Удачі Вам, Петре Івановичу,  насолоджуйтесь життям! Спасибі Вам за те, що найкращі роки свого життя присвятили нелегкій роботі у лісовій галузі, з честю і гідністю виконували поставлені перед вами завдання, завжди були прикладом для колег.
Зичимо Вам міцного козацького здоров’я, радості, легкості на душі. Хай серце залишається молодим та енергійним. Щастя і любові, злагоди і достатку у Вашій оселі, благополуччя і мирного неба над головою. Хай Господь береже Вас.

 

Прес-служба ДП «Ізяславський лісгосп»