Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


06.09.2021 10:07

Підприємство створює нові зони відпочинку

Рекреаційні ресурси — це сукупність природно-технічних, природних, соціально-економічних комплексів та їх елементів, що сприяють відновленню та розвитку духовних та фізичних сил людини, її працездатності. При сучасній та перспективній структурі рекреаційних потреб і техніко-економічних можливостях використовуються для прямого і опосередкованого споживання та надання  туристичних послуг.

Силами та коштами  ДП «Ізяславський лісгосп» на землях державного лісового фонду  створено два таких об’єкти: рекреаційний пункт  «Зелений гай» ДП “Ізясласький лісгосп,” Михельське лісництво, кв. 33  та рекреаційний пункт «Сосновий бір»  ДП “Ізяславський лісгосп”, Плужнянське лісництво, кв. 126 .

У кожному такому пункті   є зручні дерев’яні столи й лавки, ошатні альтанки, накриття від дощу. Подбали лісівники  і про найменших своїх гостей: дитячі майданчики з гойдалками, гірками, драбинками, пісочницями наявні у  цих зонах.  Це допомагає повноцінно відпочити і дорослим, і дітям.
На виконання  протокольного доручення  начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Пешка Петра Степановича, Ізяславські лісівники створюють нові зони відпочинку. На разі  проводяться роботи по облаштуванню зони відпочинку у Клиновецькому лісництві. Лісівники сподіваються на свідомість відпочивальників. Адміністрація та колектив ДП «Ізяславський лісгосп»,  вкотре просять відвідувачів рекреаційних пунктів не смітити, поважати їхню працю, цінувати створене – не пошкоджувати дерев’яні споруди. Адже на їхнє будівництво, постійну підтримку в чистоті йдуть чималі кошти. Та й кожен з нас приходить відпочивати до лісу не останній раз, тож варто подбати, щоб і наступного разу у місці відпочинку було затишно і приємно.
Прес служба ДП «Ізяславський лісгосп»