Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


28.09.2021 11:30

Зелена країна для кожного з нас

01 жовтня по 30 листопада Держлісагентство проводить громадську акцію «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна».

У ДП «Ізяславський лісгосп» в рамках Акції заплановано проведення ряду заходів з лісовідновлення, лісорозведення та озеленення, спрямованих на покращення комунікації з громадськістю, підвищення іміджу лісової галузі та виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

До Акції приєднаються об’єднані територіальні громади та інші лісокористувачі, на землях яких також заплановане створення нових лісів, з метою примноження зелених насаджень краю.

До участі в Акції з садіння молодих дерев запрошується учнівська та студентська молодь, представники органів влади, ОТГ, громадських організацій, громадськості та засобів масової інформації.

Сьогодні працівниками ДП «Ізяславський лісгосп» та НПП «Мале Полісся» оновлено інформаційні білборди, які закликають до участі у Акції.

Перед початком заходу працівники лісогосподарських підприємств проведуть учасникам Акції інструктажі з техніки безпеки та технології садіння лісових культур, забезпечать їх садивним матеріалом та інвентарем для посадки сіянців, у тому числі із закритою кореневою системою.

Лісівники Ізяславщини сподіваються, що проведення громадської акції «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна» приверне увагу кожного громадянина та зацікавить посадити своє дерево на користь громади, країни та на благо  українського лісу, примножуючи тим самим природні багатства Землі!

Запрошуємо всіх охочих долучатися до заходів громадської Акції «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна»!

  Прес служба ДП «Ізяславський лісгосп»