Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


01.07.2021 09:05

Аукціон - чесний шлях продажу.

ДП «Ізяславський лісгосп»  постійно приймає участь в електронних аукціонних торгах з продажу необробленої деревини де пропонує  споживачам ділову деревину, а також деревину дров’яну промислового та непромислового використання.

Крім того на підприємстві проводиться постійний моніторинг  закупівель оголошених державними та комунальними підприємствами та організаціями  через онлайн-платформу електронних публічних закупівель Prozorro.

Нещодавно підприємство почало брати участь у пілотному проекті з продажу на аукціонах в електронній формі для резидентів та нерезидентів України пиломатеріалів.   Прийняти участь у аукціоні з продажу пиломатеріалів покупці можуть через офіційні електронні майданчики.  Зараз цей напрямок бізнесу є надзвичайно важливим, адже держава тільки виграє від розвитку ринку по реалізації необробленої  деревини та пиломатеріалів  через сучасну систему онлайн-аукціонів. Кожен аукціон з продажу проходить чесно, відкрито та максимально прозоро. Основна  мета  торгів створення повноцінного та прозорого ринку продажу деревини. Завдяки цьому лісокористувачі,   отримали можливість продавати свої товари швидко та максимально прибутково.

ПРЕС СЛУЖБА ДП «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»