Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


22.07.2022 08:22

Лісівники наповнюють бюджет

 

Лісова галузь завжди була і сьогодні залишається бюджетоутворюючою структурою в економіці України, надійним партнером територіальних громад, що особливо важливо в умовах воєнного часу, для забезпечення економічних і соціальних потреб країни. І Ізяславський лісгосп, як державне підприємство, свої фінансові, соціальні збов’язання безвідмовно виконує. На підприємстві сьогодні чудово розуміють наскільки потрібні сьогодні кошти для відновлення поруйнованої війною економіки країни, підтримки нашої армії, яка мужньо захищає незалежність України, вирішення багатьох соціальних питань.
Податки для держави – один з основних результатів роботи підприємства.
За перше півріччя  2022 року підприємство до бюджетів усіх рівнів сплатило –  48616 тисяч грн., що становить 150,4 % до відповідного періоду минулого року. До державного бюджету сплачено – 30535 тисяч грн. (185,9%), до місцевого бюджету – 9701 тисяч грн. (110,7%), єдиного соціального внеску – 8380 тисяч грн. (117,3 %).
Крім сплати податків, Ізяславські лісівники розвивають інфраструктуру
громад, працюють над створенням рекреаційних зон на території населених пунктів, при потребі допомагають технікою, матеріалами. За участі лісівників на Ізяславщині ремонтують дороги, об’єкти соціальної сфери, ліквідовують пожежі, проводиться благоустрій. Не злукавимо, якщо констатуємо той факт, що працівники галузі намагаються завжди допомагати землякам. Звісно, якщо це в їхніх силах та компетенції.

 

Прес служба ДП «Ізяславський лісгосп»