Гаряча лінія

(03852)4-20-49

Електронна скринька

izyslav@remove-this.ukr.net


01.03.2021 09:55

Кампанія декларування -2021

        На виконання Закону України «Про запобігання корупції» та  з метою запобігання, протидії, своєчасного реагування на факти корупції та інші правопорушення,  в ДП «Ізяславський лісгосп»  розробляють  і затверджують  антикорупційну програму та план основних заходів щодо запобігання корупції.
   В 2020 році  всі заходи в плані антикорупційного законодавства  успішно виконані. Всі визначені антикорупційним законодавством суб’єкти декларування підприємства у встановлений термін подали декларації «Про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік» до Єдиного державного реєстру декларацій.
   
Уповноваженим з антикорупційної діяльності проведено аналіз щодо виявлення реального конфлікту інтересів. Реального конфлікту інтересів не виявлено. А щодо потенційного конфлікту інтересів  надано правову консультаційну допомогу з питань запобігання та протидії корупції. Працівники підприємства до кримінальної та адміністративної відповідальності за скоєння корупційних правопорушень не притягувалися.
   З 1 січня 2021 року
триває  черговий етап подання декларацій за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Щорічне електронне декларування триватиме до 31 березня 2021 року.

 

 

ПРЕС СЛУЖБА ДП  «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП»